SUGGESTIES VAN DE CHEF

Voorgerechten

Garnaalcocktail op klassieke wijze € 15,50
Artisjok met vinaigrette     € 12.50

Hoofdgerechten

Tomaat garnaal met frietjes  € 25.50
Zesrib ” Robbespierre ” / rucola / parmezaan € 28.50
Gebakken pladijs met tartaar € 23.50

Nagerechten

Semifredo van parfait met pastis € 10.25
Churros met mascarponecrème € 9.50

Suggestiewijnen

 Xenysel ‘Nydia Monastrell ‘ 2016 Bodegas Xenysel Julila – Spanje ( glas ) € 5.50
 Xenysel ‘Nydia Monastrell ‘ 2016 Bodegas Xenysel Julila – Spanje ( fles ) € 26.50
Giocato ‘ Pinot Grigio’ 2018 – Aleks Simcic, Goriska Brda – Slovenia ( glas ) € 5.50
Giocato ‘ Pinot Grigio’ 2018 – Aleks Simcic, Goriska Brda – Slovenia ( fles )  26.50